Kom in beweging

De impact van stressklachten is enorm groot. Zowel in je privéleven maar zeker ook in relatie tot je werk. Je hebt je klachten herkend en erkend dus je hebt al een grote stap gezet. Onderneem nu een vervolgactie en kom in beweging. Je staat er niet alleen voor. Samen met jou werken wij aan een krachtig herstel en een positieve terugkeer naar de werkvloer.

Van denken naar doen

Op een prachtige plek omgeven door natuur bieden we je een inspirerend programma aan om iets totaal anders met jouw dag te gaan doen. We houden je op allerlei actieve, fysieke en vooral creatieve manieren in beweging. Natuurlijk hebben we regelmatig een goed gesprek. Maar de nadruk ligt op het doen. Echt iets creëren. Vanuit een activiteit waar jij je prettig bij voelt ga je individueel aan de slag of werk je samen met enkele lotgenoten.

Een inspirerende en motiverende omgeving

In een periode van maximaal 12 weken nodigen wij je uit om in ons atelier of buiten in de groene omgeving iets te komen doen. We willen namelijk niet dat je thuis op de bank gaat / blijft zitten. Onze locatie voorziet ruimschoots in de mogelijkheid om iets positiefs uit je dag te halen.

Klik hier en zet de eerste stap